Υποδεχθείτε τον χειμώνα και ντύστε το σπίτι σας με χαλιά από Tapicap και Loloom!

Ζεστάνετε και διακοσμήστε το σπίτι σας με τα ιδανικά χαλιά για εσάς, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει μέσα απὀ την μεγάλη γκάμα σχεδίων και υφών, με την υπογραφή της Tapicap και της Loloom!!

Στην athanasopoulos design, θα βρείτε χαλιά σε πληθώρα σχεδίων και διαστάσεων από μαλλί, πολυπροπυλένιο, βαμβάκι και ακρυλικό νήμα.

  • Μαλλί: ένα φυσικό υλικό που κρατάει το σπίτι ζεστό και απορροφά τους θορύβους, αρκετά ανθεκτικό λόγω της ελαστικότητας που διαθέτει, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο ζωής και πολύ καλή συμπεριφορά στην εμφάνιση των χαλιών, η οποία παραμένει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια, ακόμα και με καθημερινή χρήση. Καθαρίζονται εύκολα χωρίς να απαιτούν κάποια ιδιαίτερη συντήρηση.
  • Πολυπροπυλένιο: επεξεργασμένο με θερμότητα για να γίνει heatset. Απαλό, ανθεκτικό και αντιστατικό, ιδανικό για άτομα με αλλεργίες, για σπίτια με κατοικίδια και για παιδικά δωμάτια, καθώς η σκόνη, οι τρίχες και τα ακάρεα δεν εισχωρούν στο χαλί και καθαρίζεται πολύ εύκολα με την ηλεκτρική σκούπα.
  • Βαμβάκι: ένα φυσικό υλικό που συνδυάζεται συχνά είτε με ακρυλικό είτε με πολυεστέρα, καθαρίζεται σχετικά εύκολα και δεν προκαλεί αλλεργίες. Τα βαμβακερά χαλιά μπορούν να πλυθούν στο χέρι ενώ τα μικρότερα σε μέγεθος ξεχωρίζουν για την ευκολία τους να πλένονται στο οικιακό πλυντήριο ρούχων.
  • Ακρυλικό νήμα: ένα πολύ ευέλικτο υλικό με ιδιαίτερη ελαστικότητα, απαλό στην υφή του, καθαρίζεται εύκολα και πλένεται με νερό. Δεν προκαλεί αλλεργίες και είναι αρκετά ανθεκτικό.

Επιλέξτε χαλιά σε ζωηρά χρώματα και έντονα μοτίβα για να δώσετε μια pop και funky διάθεση ή κινηθείτε σε γήινους και ήσυχους τόνους για πιο χαλαρή και γαλήνια αίσθηση στον χώρο σας και… πατήστε ελεύθερα πάνω στα ”μαλακά (χαλιά)”…